Σχετικά Με Εμάς

Λογοθεραπευτική Αξιολόγηση & Παρέμβαση

Στο κέντρο Λογοθεραπείας Μιλώ Επικοινωνώ, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Το Μιλώ Επικοινωνώ ξεκίνησε ως ένα μικρό ατομικό γραφείο το 2010 και έφτασε να έχει μόνιμους συνεργάτες, και να προσφέρει θέσεις εργασίας. Εργαζόμαστε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη όλων των εμπλεκομένων στο εκάστοτε λογοθεραπευτικό πρόγραμμα. Κι όλα αυτά, πάντα, με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα.


Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε λογοθεραπευτικές , παιδαγωγικές υπηρεσίες και συμβουλευτική γονέων και παιδιών   υψηλών προδιαγραφών, από το 2012. . Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις, ώστε να βοηθήσουμε παιδιά και ενήλικες με διαταραχές Λόγου & Ομιλίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς, ενώ μας δίνει και την ευκαιρία να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.


Η ομάδα μας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει δεσμευτεί να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις για τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη Ομιλία/Επικοινωνία παιδιών και ενηλίκων. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή κάποιος οικείος σας έχει ανάγκη λογοθεραπείας, μπορείτε να βασιστείτε στο κέντρο Λογοθεραπείας Μιλώ Επικοινωνώ. Εμπιστευθείτε την έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα μας και θα καλύψουμε, πλήρως, όλες τις ανάγκες σας.

Χαρά Αναστασοπούλου - Υπεύθυνη κέντρου λογοθεραπείας
Χαρά Αναστασοπούλου
Υπεύθυνη Κέντρου