online μιλώ-επικοινωνώ

22 Μαΐου 2018

Τι είναι η online μιλώ-επικοινωνώ υπηρεσία μας;

Η online μιλώ-επικοινωνώ υπηρεσία μας είναι ο διαφορετικός τρόπος που παρέχουμε λογοθεραπευτική παρέμβαση/θεραπεία σε όσους χρειάζονται βοήθεια.
Οι υπηρεσίες δεν παρέχονται πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον, αλλά αλληλεπιδρούμε με τους ενδιαφερόμενους μέσω διαδικτύου από την άνεση του σπιτιού, του γραφείου, του σχολείου ή του παιδικού σταθμού.

Είναι η online μιλώ-επικοινωνώ υπηρεσία κατάλληλη για το παιδί μου;

Η online θεραπεία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους βρίσκονται εκτός κέντρου και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση ή δεν θέλουν να χάνουν χρόνο με τις μετακινήσεις, για άτομα ή οι οικογένειες που πρέπει να συνδυάσουν πολλές υποχρεώσεις & προτεραιότητες . Η εξοικονόμηση χρόνου και η παρακολούθηση των συνεδριών από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους είναι από τα πρώτα σημαντικά οφέλη.
Γνωρίζουμε, φυσικά, ότι δεν είναι κατάλληλη για όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε μια δωρεάν συνεδρία προτού δεσμευτείτε να αγοράσετε ένα πακέτο.

Τι τεχνολογικό εξοπλισμό χρειάζομαι για την online μιλώ-επικοινωνώ υπηρεσία;

Για να συμμετάσχετε στην online μιλώ-επικοινωνώ θεραπεία απαιτείται ο ακόλουθος εξοπλισμός: – ένας υπολογιστής με ενσωματωμένη ή εξωτερική κάμερα και μικρόφωνο – σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο – έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .Οι θεραπευτές μας προτείνουν τα παρακάτω για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις συνεδρίες σας: – ακουστικά – καλό φωτισμό – ένα ήσυχο περιβάλλον με περιορισμένο θόρυβο περιβάλλοντος.
Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούμε λογισμικό ζωντανής τηλεδιάσκεψης Zoom. Το Zoom προσφέρει ασφαλή διαδικτυακή σύνδεση σχεδιασμένη για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Οι πελάτες μας θα πρέπει να εγκαταστήσουν την πλατφόρμα είτε στον υπολογιστή τους, είτε στο κινητό τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την καταγραφή, την αποστολή υλικού, εκθέσεων για ελεύθερη πρόσβαση . Η πλατφόρμα θα έχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες που δεν είναι επί του παρόντος διαθέσιμες.

Καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία η online μιλώ-επικοινωνώ θεραπεία;

Είμαστε στην προνομιακή θέση να παρέχουμε την online μιλώ-επικοινωνώ υπηρεσία όπως ακριβώς ισχύει στις παραδοσιακές διαζώσης θεραπείες, με τους όρους και την ισχύουσα νομοθεσία των ασφαλιστικών ταμείων.

Πόσο μπορεί να διαρκέσει η online μιλώ-επικοινωνώ  θεραπεία;

Ο χρόνος θεραπείας εξαρτάται πάντα από τους στόχους τη συστηματική συμμετοχή και παρακολούθηση με εξάσκηση. Οι λογοθεραπευτής μας θα σας παρέχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις προσδοκίες και την αλλαγή που επιθυμείτε.

Γιατί να διαλέξω την online μιλώ-επικοινωνώ θεραπεία?

Η τεχνολογία είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο. Το μιλώ-επικοινωνώ εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και μπορεί να βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών του προς τους πελάτες και τις οικογένειες.
Οι χρήσιμες συμβουλές, οι ανασκοπήσεις προόδου και τα online εργαλεία εξαλείφουν τα εμπόδια στη θεραπεία και αποτελούν μια νέα οικογενειακή εμπειρία. Όταν όλη οικογένεια εμπλέκεται, τα παιδιά κάνουν μεγαλύτερη πρόοδο γρηγορότερα. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω μιας ασφαλούς και ιδιωτικής πλατφόρμας για τηλεδιάσκεψη μεταξύ του θεραπευτή και του πελάτη και επιτρέπει στους γονείς να έχουν πρόσβαση σε μέρος ή σε ολόκληρη την καταγεγραμμένη συνεδρία, να ανασκοπήσουν σύντομες περιλήψεις βίντεο από τον θεραπευτή σας επισημαίνοντας τις επιτυχίες και τις περιοχές που πρέπει να ενισχυθούν .

Πως γράφομαι στην online μιλώ-επικοινωνώ;

Πανεύκολα!

Μόλις 3 εύκολα βήματα και είστε έτοιμοι!

  • Επικοινωνείτε μαζί μας και ενημερώστε μας γιατί ενδιαφέρεστε για την online θεραπεία. Θα προσδιορίσουμε την πρώτη μας διαδικτυακή συνάντηση ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη διαθεσιμότητά σας και την κατάσταση την οποία πρέπει να έχετε .
  • Στη συνέχεια θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προγραμματίσετε την δωρεάν 30-λεπτών συνεδρία. Ένας σύνδεσμος θα σας σταλεί στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την σύνδεσή σας.
  • Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μας συνεδρίας θα μας ενημερώσετε αν θέλετε να συνεχίσετε τη θεραπεία. Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε, θα συνεργαστούμε για να προγραμματίσουμε μελλοντικά ραντεβού και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής για τις περιόδους σύνδεσης σας.

Κάνουμε το διαδίκτυο δυνατό σύμμαχό μας, 

 Είναι σαν ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο που πρέπει να ξέρει να το οδηγεί κάποιος. 

Σε μια κοινωνία πολύχρωμη όπως είναι η δική μας επιλέγουμε να είμαστε προσαρμοστικοί. Να ζούμε με ενδιαφέροντα τρόπο αυτή την ποικιλία των σύγχρονων γλωσσών, ακόμα και αυτή των υπολογιστών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε Σε online therapy μιλώ-επικοινωνώ